Hvad sker der hos Kindig-it Design?  Bitchin’ Rides Shop Gallery!
9 mins read

Hvad sker der hos Kindig-it Design? Bitchin’ Rides Shop Gallery!


Færdige biler er fede, men vi elsker også at se, hvordan de hænger sammen, og for det er der ikke noget bedre end at besøge en cool hot rod og custom shop. Det er her, du kan se en persons idé blive til virkelighed. Det er her, tankerne flyder gennem hænderne og ind i metal. I disse dage er det også her, du kan se, hvordan avancerede teknikker som 3D-print og CNC-bearbejdning transformerer kunsten at bygge specialbiler. En af de bedste butikker i landet er Kindig-it Design, hjemsted for MotorTrends hit at vise Bitchin’ Rides (streamer også på Max og Discovery+), og syndDa de fejrer deres 25. år virkede det som det perfekte tidspunkt at kigge forbi og se, hvad der simrede i gryderet.

002 Dave Kindig It Designs Bitchen Rides Discovery Salt Lake City Utah Shop Projects 2024

Siden Dave Kindig og hans kone (og virksomhedens CFO) grundlagde Charity virksomheden i to og et halvt årti.go, Kindig-It Design har konstant vokset fra en lille operation i familiens garage til den massive 27.000 kvadratmeter store bygning, de i øjeblikket besætter. Derudover er der et andet 10.000 kvadratmeter stort lager et par gader væk, bare for at huse køretøjer, der venter på deres tur i butikken.

Relaterede: Vores top 10 favorit Kindig bygger fra Bitchin’ Rides

Det er en ægte familievirksomhed, der også omfatter parrets datter Baylee og søn Drew, samt 40-plus ansatte. Kindig er også kendt for det populære MotorTrend-show Bitchin’ Rides. Den fejrer 10 sæsoner og over 145 afsnit, hvor langt over 300 af de fedeste biler i landet er blevet fremvist. Butiksformand Kevin Schiele, der sluttede sig til holdet helt tilbage i 2004, er en af ​​medværterne på det populære show. Kindig-Det er først og fremmest en teamindsats, og når man besøger butikken får man en fornemmelse af, at alle elsker det, de laver. Intet drama, intet lavet-til-tv bullcrap, bare hot-rodders, der bygger hot rods. Det er højst sandsynligt grunden til, at showet er så populært. Som et kirsebær oven på Daves succes, opnåede han en Ridler-sejr med denne fantastiske, V-12-drevne 1953 Corvette-konstruktion.

003 Dave Kindig It Designs Bitchen Rides Discovery Salt Lake City Utah Shop Projects 2024

De har lavet hundredvis af builds, og hver enkelt af dem starter med en skitse fra Dave. Når du ser dem alle sammen på kunstvæggen, får du en fornemmelse af, hvor mange fede biler butikken har lavet i løbet af de sidste 25 år.

004 Dave Kindig It Designs Bitchen Rides Discovery Salt Lake City Utah Shop Projects 2024

Dengang Dave kun var 17 år gammel, blev han forelsket i Volkswagen Beetles, og den passion er lige så stærk i dag. Faktisk er denne fejl Daves personlige projekt og blev for nylig skudt i en af ​​hans specialfremstillede malingsnuancer. Kundebiler kommer først, så vi forestiller os, at det vil tage et stykke tid at få gjort det, men vi kan ikke vente med at se det på vejen. Sjovt faktum: Daves første konstruktion var en 1968-beetle med en frontende fra 1960.

005 Dave Kindig It Designs Bitchen Rides Discovery Salt Lake City Utah Shop Projects 2024

Kindig er kendt for mange ting, men øverst på listen skulle hans udvendige dørhåndtag være. Kindig har ophøjet det allestedsnærværende dørhåndtag til en ægte kunstform, og hans håndtagsdesign kan findes på brugerdefinerede biler over hele landet. Rygtet er, at de tilføjer 10 hestekræfter, men selvom det måske ikke er sandt, ser de bestemt smarte ud. Alle håndtagene er bearbejdet og færdiggjort internt hos Kindig-It Design i Salt Lake City, Utah.