Billedkunstskolen BU præsenterer MFA-afhandlingsudstillingerne 2024
8 mins read

Billedkunstskolen BU præsenterer MFA-afhandlingsudstillingerne 2024


Boston University College of Fine Arts Billedkunstskolen (SVA) er glade for at kunne præsentere Class of 2024 Master of Fine Arts (MFA)-afhandlingsudstillinger, der kan ses fra 2.-20. april 2024. MFA-afhandlingsudstillingerne viser værker af afgangsstuderende på BU’s MFA-uddannelser i Grafisk Design, Maleri, Skulptur, trykte medier og fotografi og visuel fortælling. Dette er den første specialeudstilling for uddannelserne Print Media & Photography og Visual Narrative siden lanceringen i 2022. MFA-klassen 2024 repræsenterer med 61 deltagende studerende den største årgang af afgangs MFA-studerende på BU Skolen for Billedkunst.

Også nyt for i år er SVAs specialeudstillinger udvidet ud over BU og det traditionelle gallerirum. MFA Painting Thesis Exhibition vil være at se på Boston University Art Galleries’ Faye G., Jo og James Stone Gallery; BU Art Galleries’ 808 Gallery er vært for MFA Print Media & Photography og MFA Graphic Design (Side B) Specialeudstillinger; og MFA Visual Narrative Thesis Exhibition finder sted på College of Fine Arts’ Commonwealth Gallery. MFA Sculpture Thesis Exhibition vil være et satellitshow uden for campus, som kan ses i Allston på 1270 Commonwealth Avenue, et tomt rum, der engang var et apotek og apotek.

“Disse MFA-kandidatstuderende afslører meget individualiserede praksisser, der er baseret på kultur, lokalitet, historisk forskning, tekster, materialers egenskaber og kroppens forhold til den fysiske verden. Studiet er et transformationssted, hvor udvidelsen af ​​læring og komprimeringen af ​​at skabe mødes, som Painting MFA-kandidat James Gold passende beskriver det i sin katalogerklæring,” siger Dana Clancy, direktør for BU School of Visual Arts og lektor i kunst, “Vores graduate Class of 2024 er kunstnere og designere, der har klaret mange nylige kulturelle forandringer og forandringer. En følelse af eksperimentering og opmærksomhed på fællesskabet fremmes begge gennem intenst studiearbejde, dialog og fælles social tid i og på tværs af programmer.”

BU-miljøet og offentligheden inviteres til at opleve udstillingerne og deltage i receptionerne. Nærmere oplysninger om udstillingstider og offentlige receptioner den 12. april og 19. april er anført nedenfor.


BU SKOLE FOR VISUELL KUNST MFA 2024 AFSPILLINGSUDSTILLINGER

Datoer, tider og steder

2.-20. april 2024

 • MFA Malerafhandlingsudstilling
  • Galleriets åbningstider er tirsdage til lørdage fra kl. 11.00 til 17.00
 • MFA Print Media & Photography og MFA Grafisk Design (Side B) Specialeudstillinger
  • Galleriets åbningstider er tirsdage til lørdage fra kl. 11.00 til 17.00
 • MFA visuel narrativ specialeudstilling
  • Galleriets åbningstider er mandag til fredag ​​fra 7.00 til 20.30 og lørdage og søndage fra 9.00 til 20.30
 • MFA Skulpturafhandlingsudstilling
  • Udstillingens åbningstider er tirsdage, onsdage, fredage, lørdage og søndage fra 11.00 til 17.00 og kun efter aftale om torsdage (e-mail venligst MFA-skulptør Mae-Chu O’Connell, [email protected], for at planlægge et besøg)
Udstilling af studerende efter program
MFA maleri

Cody Robert Hook Bluett • Sarai Bustos • Tea Chai Beer • Huakai Chen • Natalie Conway • James Gold • Abbi Kenny • Yingxue Daisy Li • Julia McGehean • Sayak Mitra • Linda Obobaifo • Stephanie Petet • Jacob Salzer • Sidharth Shah • Sophie Thervil • Ellen Weitkamp

MFA Skulptur

Helena Abdelnasser • Liam Coughlin • Alyssa Gray • Mae-Chu Lin O’Connell • Yolanda He Yang

MFA visuel fortælling

Sandeep Badal • Lafleche Giasson • Camila Kerwin • Ariel Cheng Kohane • Isabelle Rousseau • Sadie Saunders • Ella Scheuerell • Avanji Vaze • Xinhui Wang • Dajia Zhou

MFA Print Media & Photography

Sofia Barroso • Delaney C. Burns • Julianne Dao • Emily Taylor Rice

MFA Grafisk Design

Charles Castro • Yidie Chen (Tica) • Qianyue Chen (Rachel) • Kristen Davis • Alexina Federhen • Dhwani Gopal Garg • Ren Lanzi • Liang Yi Lee (Gloria) • Chi Wei Lin (Eric) • Veridiana Monteiro Victorelli • Carolina Izsak • Arjun Lakshmanan • Christine Seungmin Roh • Raquel Rabines • Kristina Shumilina • Weimiao Sun (Davis) • Arfindo Briyan Santoso • Mengqi Tuo (Bella) • Dharshanya Venkataramanan • Lindsay Towle • Mengdi Wang (Cornelia) • Ash Wei • Xin Yue (Cecilia) • Zou (Lucy) • Yingchen Zhou (Molly)

Fakultetets rådgivere, formænd og samarbejdspartnere

Lynne Allen, professor i kunst, grafik, formand for MFA Print Media & Photography • Kristen Coogan, lektor i kunst, formand for MFA grafisk design • Deborah Cornell, professor i kunst, formand for BFA Printmaking • Joel Christian Gill, lektor i Art, formand for MFA Visual Narrative • Josephine Halvorson, professor i kunst, formand for MFA Painting • Toni Pepe, adjunkt i kunst, stol for fotografi • Christopher Sleboda, lektor i kunst, formand for BFA grafisk design • David Snyder, assistent Professor i kunst, formand for MFA Skulptur • Lissa Cramer, direktør, Boston University Art Galleries • Dana Clancy, direktør, School of Visual Arts

Gratis adgang

Alle udstillinger er gratis og åbne for BU-miljøet og offentligheden.

Parkering/Transportoplysninger

BU Art Galleries og Commonwealth Gallery er alle tilgængelige via MBTA Green Line, der tager B-linjen til Amory Street-stationen. Begrænset gadeparkering er tilgængelig på og omkring Commonwealth Avenue. Besøg venligst BU’s transportwebsted for en liste over offentlige parkeringspladser i nærheden af ​​BU College of Fine Arts.

Mere om bu mfa afhandling viser

Relaterede begivenheder

MFA Udstillingsreceptioner

Maleri og visuel fortællemodtagelse

Fredag ​​den 12. april • 18-20 • Faye G., Jo og James Stone Gallery og Commonwealth Gallery • 855 Commonwealth Avenue

Grafisk design og trykte medier & fotografi reception

Fredag ​​den 19. april • 18.00-20.00 • Galleri 808 • 808 Commonwealth Avenue, gå ind på Essex Street og Commonwealth Avenue

Skulpturreception

Fredag ​​den 19. april • 19-21 • 1270 Commonwealth Avenue (ledig CVS i Allston)

MFA særlige begivenheder

Visuel narrativ bogsamtale 1 – MFA visuelle narrative studerende vil præsentere professionelle grafiske romanbog-pitches, læse uddrag og udstille sider fra deres igangværende bøger.

Onsdag den 10. april • 15-17

Howard Thurman Center, værelse 104, 808 Commonwealth Avenue & Online

tilmeld dig det gratis arrangement

Visuel fortællende bogtale 2

Fredag ​​den 12. april • 15-17

Howard Thurman Center, værelse 104, 808 Commonwealth Avenue & Online

tilmeld dig det gratis arrangement

MA Art Education Udstilling og reception

Ved siden af ​​MFA-afhandlingsudstillingerne installerer MA Art Education-studerende kunstværket skabt af deres elever fra skoler i Boston-området. MA Art Education-studerende forbereder sig på at undervise kunstnere ved at deltage i kurser og forskning, der omfatter tværfaglige studier, samarbejde med andre programmer og gymnasier, kunstbaserede forskningsmetoder og fordybende praksis i PreK-12 skoler, museer eller i samfundet.

Udstilling

16.-26. april 2024 • Galleri 5 • 855 Commonwealth Avenue

Reception

Fredag ​​den 16. april • 17-19 • Galleri 5 • 855 Commonwealth Avenue

Boston University blev grundlagt i 1839 og er en internationalt anerkendt institution for videregående uddannelse og forskning. Med mere end 34.000 studerende er det det fjerdestørste uafhængige universitet i USA. BU består af 17 skoler og gymnasier samt en række tværfaglige centre og institutter, der er integreret i universitetets forsknings- og undervisningsmission. I 2012 sluttede BU sig til Association of American Universities (AAU), et konsortium af 62 førende forskningsuniversiteter i USA og Canada. Lær mere på bu.edu.

Etableret i 1954, Boston University College of Fine Arts (CFA) er et fællesskab af kunstner-lærde og lærde-kunstnere, der brænder for kunst og scenekunst, forpligtet til mangfoldighed og inklusion og fast besluttet på at forbedre andres liv gennem kunst . Med programmer i musik, teater og billedkunst forbereder CFA eleverne til et meningsfuldt kreativt liv ved at udvikle deres intellektuelle kapacitet til at skabe kunst, skifte perspektiv, tænke bredt og mestre relevante færdigheder. CFA tilbyder en bred vifte af bachelor-, kandidat- og doktorgradsprogrammer samt en række online grader og certifikater. Lær mere på bu.edu/cfa.

Boston University College of Fine Arts School of Visual Arts forbereder eleverne til at tænke seriøst, til at se kritisk, til at lave intenst og til at handle med kreativt handlekraft i den moderne verden. School of Visual Arts fusionerer den intensive studieuddannelse af en kunstskole med mulighederne på et stort byuniversitet og er forpligtet til at uddanne kunstnerens øje, hånd og sind. Med strenge kandidat- og bacheloruddannelser i kunst, der er forankret i studiepraksis, giver CFA School of Visual Arts højt motiverede studerende programmer inden for grundfagsdisciplinerne inden for billedkunst kombineret med en bred vifte af valgfag og liberale kunstmuligheder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *