Gratis Instagram Fonts Generator [+ How to Customise Instagram Fonts]
13 mins read

Gratis Instagram Fonts Generator [+ How to Customise Instagram Fonts]


Hvis du nogensinde har brugt Instagram, ved du, at det ikke har en masse muligheder, når det kommer til at tilpasse skrifttyper. Instagram Stories giver stadig nogle begrænsede muligheder, men teksten i bio, kommentarer, billedtekster osv. har standardskrifttypen.

Der er ingen muligheder for at tilpasse skrifttypen for at få den til at se mere æstetisk tiltalende ud, efter din præference. Men bare rolig! Alt håb er ikke ude endnu. Du kan stadig bruge sjove og interessante skrifttyper på Instagram, hvis du kun ved, hvordan man gør det. I dette indlæg vil vi diskutere netop det og hjælpe dig med at forstå, hvordan du kan tilpasse dine skrifttyper.


Gratis Instagram Font Generatorer:


1. Instagram Fonts Generator af Influencer Marketing Hub

Dette er et simpelt, webbaseret skrifttypegeneratorværktøj, som du kan bruge til at oprette Instagram-kompatible skrifttyper. Alt du skal gøre er at gå til webstedet, skrive i boksen og vælge fra listen over skrifttyper, der vises under boksen. Prøv det gratis nedenfor

instagram skrifttyper


Trin til at ændre Instagram-skrifttype

Der er forskellige trin involveret i at tilpasse skrifttyper til Instagram-historier og alt andet på Instagram. Derfor vil vi diskutere begge disse separat. Så læs videre, og find ud af, hvordan du tilpasser skrifttyper på Instagram.

Til Instagram Stories

Instagram giver fem forskellige skrifttyper til Instagram Stories. Hvis du skriver noget på din historie, vil det først blive vist i standardskrifttypen “Typewriter”. Du kan ændre dette ved at klikke på teksten først og derefter på navnet på skrifttypen øverst i midten af ​​skærmen.

Når du klikker på skrifttypens navn hver gang, vil du se den næste skrifttypeindstilling. De fem skrifttyper er vist på billedet nedenfor.

Men valgmulighederne her er meget begrænsede, og der er virkelig ikke meget, du kan gøre ved det. Du kan altid oprette et billede og tilføje tekst til det og uploade direkte på Stories. Men hvis du vil skrive teksten via Instagram Stories-grænsefladen, er der kun fem skrifttyper at vælge imellem.

Så hvis du vil bruge forskellige skrifttyper til dine historier, bliver du nødt til at oprette et billede og tilføje tekst til det separat. Dette kan gøres ved hjælp af enhver fotoredigeringsapp som Canva. Du kan tilføje et baggrundsbillede, tekst, emojis, filtre og meget mere ved hjælp af sådanne apps. Samlet set kan du oprette engagerende Instagram-historier på disse apps og uploade dem direkte på Instagram-appen.

En anden måde at tilpasse skrifttyper til Instagram Stories er at bruge en Instagram Story skabelon. Disse skabeloner har forudindstillede baggrunde, skrifttyper og designelementer, og du skal bare tilføje dit indhold til det. Dette er en bedre mulighed for begyndere end at bruge en fotoredigeringsapp, fordi alt arbejdet allerede er gjort for dig.

Hvis du ikke har nogen designerfaring, kan du bruge skabeloner, eller du kan en fotoredigeringsapp til selv at lave designet. Dette er de to bedste muligheder for at tilpasse dine Instagram Story-skrifttyper.

Til biografi, billedtekster og kommentarer

For enhver anden tekst på Instagram er disse tilpasningsmuligheder ikke tilgængelige. Uanset om det er din Instagram-biografi eller teksten i kommentarer og billedtekster, er der ingen tilgængelige muligheder

Du kan dog ændre skrifttypen ved at skrive i et andet format på en app eller webbaseret skrifttypegenerator og derefter kopiere og indsætte teksten til Instagram. Der er flere Instagram-kompatible skrifttypegenererende apps og værktøjer tilgængelige gratis.

Du kan bruge enhver af disse til at skrive, hvad du vil poste på Instagram. Efter at have skrevet, kan du vælge en skrifttype efter eget valg blandt de mange muligheder, som det pågældende værktøj giver. Når du er færdig med at tilpasse din tekst, skal du blot kopiere den og indsætte den, hvor du vil på Instagram.

Hvis du for eksempel vil ændre skrifttypen på din Instagram-bio og navn, kan du gøre det ved at klikke på “rediger profil”. Du vil se en liste over muligheder som navn, e-mail og bio og felter ved siden af ​​disse. Du kan indsætte teksten i din valgte skrifttype i disse felter som vist på billedet nedenfor.


Skrifttyper til Instagram er en mobilapp, der er tilgængelig til både Android- og iOS-platforme. Dette er et nyttigt værktøj til at lave Instagram bios og billedtekster med forskellige skrifttyper. Du kan også tilføje tekstdekorationer og emojis ved hjælp af dette værktøj. Det er et alt-i-et værktøj til at skabe engagerende Instagram-bios, billedtekster og kommentarer.

Her er nogle af de muligheder, du kan vælge imellem ved hjælp af denne app. Og da det er en mobilapp, er den ret praktisk, når du vil tilpasse skrifttypen til Instagram, da det også er en mobilapp.


Denne er forskellig fra andre værktøjer og apps på denne liste, da den ikke ligefrem er en font-generator, men faktisk et brugerdefineret tastatur. Dette er et alternativ til det almindelige standardtastatur på din mobiltelefon. For at bruge dette tastatur skal du gå til dine indstillinger og erstatte dit eksisterende tastatur med dette.

Når du begynder at bruge dette tastatur, kan du tilføje tilpassede skrifttyper, emojis og meget mere til praktisk talt hvor som helst du kan skrive. I modsætning til andre værktøjer på denne liste, hvor du skal skrive separat og copy-paste, kan du med denne blot skrive en bestemt skrifttype. Du kan gå til indstillingen for skrifttypeændring i tastaturets indstillinger og vælge den skrifttype, du kan lide. Og når du skriver ved hjælp af dette tastatur, vil du simpelthen være i stand til at skrive med din valgte skrifttype.


Dette er et andet brugervenligt, webbaseret Instagram-fontgeneratorværktøj, der fungerer på samme måde som “Instagram Fonts”-værktøjet. Du skal blot skrive teksten i typeboksen, og du vil se den samme tekst i forskellige font-indstillinger i en anden boks til højre. Vælg den skrifttype, du kan lide, fra listen med over 90 forskellige stilarter. Når du har valgt din skrifttype, skal du kopiere den tekst og indsætte den, hvor du vil have den på Instagram.

instagram skrifttyper


Dette er et webbaseret værktøj, som du kan bruge til at generere skrifttyper til Instagram-bio, billedtekster, kommentarer osv. Dette værktøj har en stor liste med mere end 100 skrifttyper at vælge imellem. Du kan også bruge dette til at tilføje symboler sammen med teksten, for at gøre den mere interessant.

Denne app fungerer på samme måde som enhver anden webbaseret skrifttypegenerator, hvor du skriver din tekst, og den vises i forskellige skrifttyper, som du kan vælge imellem. Derefter kopierer du teksten i din foretrukne skrifttype og indsætter den derefter på Instagram.


Bedste praksis for tilpasning af Instagram-skrifttyper

Nu hvor du kender alle de forskellige måder, hvorpå du kan ændre skrifttyper på Instagram, lad os diskutere et par bedste fremgangsmåder, som du skal følge. Disse vil sikre, at du gør det rigtigt og ikke laver nogen nybegynderfejl, første gang du prøver at tilpasse Instagram-skrifttyper.

Her er de vigtigste ting at huske på, når du tilpasser skrifttyper til Instagram:

  • Det vigtigste at huske er, at du ikke bør gå overbord med din brug af smarte skrifttyper og symboler. Dette gælder især for virksomhedskonti, da brug af for meget dekorativ tekst vil få din konto til at se uformel og barnlig ud.
  • En anden bedste praksis, som du bør følge, er at vælge en skrifttype, der er tydeligt læsbar og ikke er alt for dekorativ. Det nytter ikke at bruge en skrifttype, som dit publikum ikke kan forstå.
  • Du bør også holde din skrifttype konsistent for al din Instagram-tekst, da det bidrager til din overordnede mærkeæstetik.

Konklusion

Instagram er som platform meget brugervenlig og æstetisk tiltalende. Og alligevel tilbyder det ikke meget variation, når det kommer til at tilpasse skrifttyper til enhver type tekst på platformen.

Instagram Stories har fem skrifttypemuligheder, men anden tekst som den i bios, kommentarer osv. har slet ikke nogen tilpasning. Til det kan du bruge et tredjepartsværktøj eller -app, hvor du skriver i din foretrukne skrifttype og derefter copy-paste den tekst på Instagram. Der er flere webbaserede værktøjer og mobilapps tilgængelige gratis, bortset fra dem, der er anført her.

Du kan bruge de tips og tricks, der er nævnt i dette indlæg, til at tilpasse dine Instagram-skrifttyper og gøre din tekst mere interessant og engagerende.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan tilpasser du Instagram-skrifttyper?

Instagram har ikke mange muligheder, når det kommer til at tilpasse skrifttyper. Du kan ikke tilpasse skrifttypen for at få den til at se mere æstetisk tiltalende ud. For at gøre dette skal du bruge en app eller et værktøj uden for Instagram. Et sådant værktøj er Instagram Fonts Generator fra Influencer Marketing Hub, som du finder øverst på denne side. Alt du skal gøre er at skrive i boksen og vælge fra listen over skrifttyper, der vises.

Hvordan finder du skrifttyper til Instagram?

Instagram lader dig ændre skrifttypen både til historier og i din biografi, billedtekster og kommentarer. Irriterende nok kan du ikke angive en skrifttype ved navn eller uploade specifikke skrifttypefamilier. Instagram giver fem forskellige skrifttyper til Instagram Stories. Til dine historier skal du oprette et billede og tilføje tekst til det separat eller bruge en Instagram Stories-skabelon. Andre steder kan du ændre skrifttypen ved at skrive i et andet format på en app eller webbaseret fontgenerator og copy-paste teksten.

Hvordan får du forskellige skrifttyper på Instagram?

Som vi har set i denne artikel, afhænger måden du får forskellige skrifttyper på Instagram af, hvor du specifikt vil have dem. Der er allerede fem indbyggede skrifttyper til Instagram Stories. Alternativt kan du oprette et billede og tilføje tekst til det separat ved hjælp af en hvilken som helst fotoredigeringsapp. Til din Instagram-biografi eller teksten i kommentarer og billedtekster kan du ændre skrifttypen ved at skrive i et andet format på en app eller webbaseret fontgenerator og derefter kopiere og indsætte teksten til Instagram.

Hvad er Instagram-logoets skrifttype?

Instagram bruger, hvad der ligner en kursiv skrifttype i sit logo. I sin originale version modellerede Instagram sit logo på en kommerciel skrifttype kaldet Billabong. Dette er mest mærkbart anderledes end den nuværende Instagram-skrifttype, fordi den har en Looping I med en mærkbar hale. I 2016 ændrede Instagram sit logo til at ligne Blue Vinyl-skrifttypen

Hvordan identificerer jeg en skrifttype?

Et af problemerne med Instagram er, at du ikke kan uploade skrifttyper til det ved navn. Skrifttypegeneratorer tilbyder skrifttyper, du kan uploade til Instagram, men de fleste foreslår blot skrifttyper efter udseende, unavngivne og uden skrifttypefamilier. En måde at identificere en skrifttype, du finder et sted, er at bruge den gratis iOS WhatTheFont-mobilapp. Dette identificerer en skrifttype fra et billede, du uploader. Alternativt kan du prøve webstederne www.whatfontis.com eller www.MyFonts.com for at identificere skrifttyper, hvis du ikke har en iOS-enhed.

Kan du bruge kursiv på Instagram?

Instagram har desværre ikke en sofistikeret nok tekstbehandler til at give dig mulighed for at bruge en kursiv version af dens indbyggede skrifttyper. En løsning er at bruge vores Instagram Fonts Generator, indtaste din tekst og se efter et skrifttypeforslag, der ligner kursiv. Nogle af de andre apps, vi dækker i denne artikel, ville fungere på samme måde. En anden mulighed er at gå til YayText, som konverterer enhver tekst til kursiv eller fed, som du derefter kan uploade til Instagram.

Om forfatteren

Werner GeyserWerner Geyser

Forfatter

Med over 15 år inden for indholdsmarkedsføring grundlagde Werner Influencer Marketing Hub i 2016. Han udviklede med succes platformen til at tiltrække 5 millioner månedlige besøgende, hvilket gør det til et nøglested for brand marketingfolk globalt. Hans indsats førte til virksomhedens opkøb i 2020. Derudover er Werners ekspertise blevet anerkendt af store marketing- og teknologipublikationer, herunder Forbes, TechCrunch, BBC og Wired.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *