5 bedste kalligrafiapps til Android for at lære den æstetiske kunstform
9 mins read

5 bedste kalligrafiapps til Android for at lære den æstetiske kunstform


Kalligrafi er en af ​​de bedste æstetiske, kunstneriske kunstformer. Men det handler ikke om at tegne noget, men at skrive bogstaver mest æstetisk. Men det betyder ikke, at enhver form for skriftligt brev kan retfærdiggøres som kalligrafisk kunst. At være en professionel kalligraf er ikke engang så nemmere, selvom mange mennesker i dag er interesserede i det. Men på grund af dyre kurser finder de ingen måde at lære dem på. Men hvis du er interesseret, kan du lære det derhjemme ved hjælp af de bedste kalligrafi-apps til Android.

Bedste kalligrafi-apps til Android-brugere


For at finde de apps, der hjælper dig med at lære kalligrafi, vælger vi de apps, der lader brugerne øve det og tilbyder trin-for-trin kalligrafi brevskrivning. Desværre er der ikke mange apps i PlayStore, der virkelig hjælper. Men det lykkes os at finde de 5 bedste kalligrafi-apps til Android, der virkelig er din tid værd. Så hvis du vil lære dette kunstneriske brevskrivningssystem, kan du tjekke dem ud.

1. Kalligrafi


KalligrafiVil du lære kalligrafi fra begyndelsen? Hvis du aldrig har nogen erfaring med kalligrafi, men er villig til at lære det, så prøv Calligraphy af Devkrushna Infotech. Denne app vil hjælpe dig med kalligrafiens ABCD og lære dig at tegne hvert eneste bogstav i mange forskellige kalligrafiske skrifttyper.

Du kan bruge en masse designs til at tilpasse skrifttyperne og lave en ny. Grænsefladen er også velegnet til begyndere, og du vil være fortrolig med den.

Vigtige funktioner

 • Denne app har tonsvis af kalligrafiskrifttyper, du kan lære at tegne.
 • Der er masser af fantastiske lærreder, du kan vælge at tegne kalligrafi.
 • Når du har afsluttet arbejdet, kan du gemme dem og dele dem direkte fra denne app med dine venner.
 • Du kan også vælge billeder fra dit galleri som lærred.
 • Denne app tilbyder en masse farver, designs og kalligrafiske stilarter.
 • Du vil nyde fri vilje til at tilpasse dit kunstværk med denne app.

Hent

2. LazyDog Kalligrafi Praksis


LazyDog kalligrafi praksisNu er det nemt at lære og øve kalligrafi og smuk håndskrift. Download LazyDog Calligraphy Practice og begynd at berige dine kalligrafifærdigheder. Snart vil du være i stand til at forbløffe dine venner med dine kalligrafifærdigheder i professionel kvalitet, når du begynder at øve det med denne app.

Det vil dog hjælpe dig med at lære kalligrafi meget systematisk. Du kan også holde styr på din progression fra denne praktiske kalligrafi-app til Android.

Vigtige funktioner

 • Der er forskellige typer typografipraksis. Du kan vælge mellem entry-level, medium og pro kalligrafi praksis.
 • Denne app tilbyder tonsvis af kalligrafitilpasningsmuligheder som skrifttyper, farver, design osv.
 • Det gør det simpelthen nemmere at lære kalligrafi med sin teknisk forbedrede kalligrafiundervisningsmetode.
 • Det er en helt gratis app, og du kan printe dine værker ud fra denne app.
 • Ikke kun kalligrafi, du kan også lære smuk håndskrift.
 • Det er en meget velegnet app for børn at lære grundlæggende håndskrift.

Hent

3. Kalligrafi Navn


Kalligrafi navnJim Britain har bragt en meget omfattende kalligrafi-app til Android, der lader dig øve kalligrafi på din smartphone. At skrive dine smukke navne i forskellige kalligrafiske skrifttyper vil være virkelig sjovt. Så installer denne gratis app, og lær forskellige kalligrafiske typografier. Du kan lære alt det grundlæggende i generel kalligrafi og lære at tegne mange bogstavdesigns. Lad os se, hvad mere det vil tilbyde.

Vigtige funktioner

 • Mere end hundrede kalligrafiske skrifttyper er tilgængelige i denne app.
 • Det vil lære dig at tegne mere end 50 designs til at dekorere kalligrafiske skrifttyper.
 • Du kan også prøve mere end 30 forskellige gradienter for at tilpasse dit kunstværk.
 • Denne app lader dig ændre baggrundsfarven og bruge forskellige billeder som baggrund fra galleriet.
 • Du kan skrive på mange forskellige sprog for at lave kalligrafikunst.

Hent

4. Kalligrafiskrivning


KalligrafiskrivningVenus World har udviklet en meget kreativ app, der vil lære dig at tegne kalligrafi og smukke skrifttyper. Kender du ikke historien og betydningen af ​​kalligrafisk kunst? Denne app vil fortælle dig alt om det. Du kan helt sikkert bruge det til at skrive dit navn i mange forskellige skrifttyper og designs.

Det er en gratis app og tilbyder også masser af tilpasningsmuligheder. Du kan også øve kalligrafi og tjekke din progression.

Vigtige funktioner

 • Denne app lader dig lave dit kalligrafiske kunstværk med mange forskellige tilpasningsmuligheder.
 • Du kan dele dit kunstværk på dine sociale håndtag direkte fra denne app.
 • Du kan prøve hundredvis af kalligrafiske skrifttyper og mere end 50 designs.
 • Det lader dig fuldføre en opgave og gemme den som et billede i dit galleri.
 • Der er adskillige søde klistermærker, som du kan tilføje for at tilpasse dit kunstværk.
 • Ved at bruge denne kreative kalligrafi-app til Android kan du skrive latinske og arabiske bogstaver i forskellige kalligrafiske skrifttyper.

Hent

5. Kalligraf


KalligrafMark Tushkevich er grundlæggeren af ​​en anden fantastisk app, der kun hjælper dig med at være en professionel kalligraf, hvis du har nok dedikation. Grundlæggeren er grundlæggende en kalligraf; gennem appen hjælper han folk med at lære kalligrafi på en meget passende måde.

Denne app er god til begyndere; du kan nemt lære forskellige kalligrafiske skrifttyper og designs. Desuden må det være en meget god idé at lære af en kalligraf i realtid. Så du bør overveje denne app først.

Vigtige funktioner

 • Du kan begynde at lave kalligrafiskrifttyper ved hjælp af forskellige værktøjer som kuglepenne, blyanter osv.
 • Det tilbyder en masse skrifttyper, designs og farver at vælge imellem.
 • Der er en meget innovativ værktøjslinje, hvor du finder mange tilpasningsværktøjer.
 • Du kan skrive bogstaver på forskellige sprog og lære at skrive dem i forskellige kalligrafiske stilarter.
 • Denne app er god til både begyndere og begynderniveau kalligrafer.

Hent

FAQ


Q: Er det muligt at lære kalligrafi uden et akademisk kursus?

EN: Ja, du kan lære kalligrafi derhjemme, selv uden at lære det på et akademisk kursus. Til det kan du prøve forskellige onlineressourcer som en kalligrafi-app. Der er mange apps, der lader brugere øve sig og lære kalligrafi gratis.

Q: Hvad er den bedste kalligrafi-app til Android?

EN: Kalligrafi og kalligrafiskrivning er de bedste kalligrafiapps til Android. Der er mange kalligrafi-apps tilgængelige i playstore. Men alle af dem er ikke gode nok til at lære dig det grundlæggende i kalligrafi. Du kan prøve disse to apps, hvis du vil lære denne kunstners typografi.

Q: Hvilken app er god til at lære kalligrafi på forskellige sprog?

EN: Calligraphy Name af Jim Britain er den bedste app, der lader dig lære kalligrafi på mange forskellige sprog som latin, arabisk osv. Mens de fleste apps tilbyder kalligrafiskrifttyper til kun engelsk senere, tilbyder denne app det til mange sprog.

Q: Skal jeg betale for at bruge en kalligrafi-app?

EN: I de fleste tilfælde behøver du ikke betale for at bruge en kalligrafi-app. De fleste af de pålidelige apps til at lære denne kunstneriske typografi er gratis. Du kan bruge kalligrafi, LazyDog Calligraphy Practice osv. gratis.

Q: Hvordan hjælper en Android kalligrafi-app brugere med at lære det?

EN: Generelt lader en Android kalligrafi-app dig tegne kalligrafi i forskellige skrifttyper og designs. Der er masser af præfabrikerede kalligrafi skumle senere, og du kan tegne på dem for at lære at tegne dem. Nogle af apps vil også vise dig trin for trin senere skriveteknikker. Således kan du lære at skrive kalligrafi fra en app.

Endelig dom


Lad mig opklare én ting, inden jeg går. Her er alle apps ikke listet ud fra rang. Så den femte app kan være bedre end den første og omvendt. Vi brugte heller ikke alle apps personligt, men vi tjekkede nogle. De andre apps er valgt ud fra, hvad realtidsbrugerne siger. Så vi foreslår, at du tjekker produktdetaljerne omhyggeligt og vælger den rigtige app til dig.

Har du nogensinde prøvet en kalligrafi-app til Android? Hvordan var det? Del venligst din oplevelse med enhver app, der ligner denne, og lad os lære om nye apps. Fortæl os også, hvilken du vil bruge, og hvordan den vil fungere. Tak på forhånd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *